Probeer de Pimoni en Ervaar 

hoe je ICT-zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen 

Pimoni omdat:

  • Je met de Kleine Pimoni en WorkingOnline Zonder Zorgen Simpel & Snel Werkt
  • Je de Keuze hebt uit 3 Fraaie Designs
  • Je Gijzelsoftware en andere Bedreigingen STOPT met WorkingOnline Pimoni

Iedereen wil gewoon Zonder Zorgen en Gedoe met Computers kunnen werken...

ICT moet goed geregeld zijn, daar is iedereen het over eens. Met de Pimoni Cloud Computer en WorkingOnline Hosted Desktop is het goed geregeld. Voor een vast bedrag per maand is je bedrijf klaar en worden alle zorgen uit handen genomen. Zelf backups maken hoort tot het verleden. Wij regelen het en we regelen het goed. Naast de zware beveiliging en het gemak van een hosted online desktop dat overal met je meegaat, treden wij op als jouw eigen lokale ICT manager en regelen alles rondom ICT en telefonie en datacommunicatie. WorkingOnline online werkplek is met en zonder Pimoni verkrijgbaar.


Dit zijn de voordelen van Pimoni:

Snel

Doordat alles vanuit snelle datacenters draait en de servers gebruik maken van SSD disks is de Pimoni met WorkingOnline heel snel. 

Veilig

Op meerdere niveaus beveiligd, behalve anti-virus ook via hardware firewalls. Ons datacenter voldoet aan de strenge PCI-DSS norm.

Mooi

Geen grote 'bak' meer op je bureau: verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen is de kleine Pimoni cloud computer naast veilig en snel ook gewoon mooi. 

Wat de Pimoni en WorkingOnline je brengt:

Geen zorgen meer over beveiliging

"Veiligheid zit al in het ontwerp, daar hoeven bedrijven zelf niet meer voor te zorgen."

Omdat de software niet meer draait op de eigen PC maar in de cloud, kan de beveiliging daarvan centraal geregeld worden.  Alle ingaand en uitgaand dataverkeer gaat via zware firewalls die continu controleren op verdachte pakketjes. De servers zijn drievoudig beveiligd.

Zwak punt bij veel cloud providers is het inloggen op afstand. Vaak is alleen een login en wachtwoord nodig. Dat is per definitie niet veilig. Bij ons gaat dat via een inlogportaal dat gebruik maakt van Two Factor Authentication (2FA). Hierbij wordt om een pin of token gevraagd, naast het wachtwoord. 2FA is de nieuwe standaard en een must voor alle bedrijven die veilig willen werken.

Hoge rekeningen achteraf?

Niet bij ons. Nu alle providers zich op de cloud hebben gestort is er een slag ontstaan op prijs. Wat je steeds meer ziet is dat de maandelijkse prijzen weliswaar heel laag zijn maar dat er een adder onder het gras schuilt. Naast het sjoemelen met licenties is dit een ander veel toegepaste truc: de support achteraf als nacalculatie te rekenen. Dat kan tot torenhoge rekeningen leiden. Bij ons is support inbegrepen in het maandbedrag zodat je niet achteraf voor onaangename verassingen komt te staan.

"Dat zorgenkindje heb ik niet meer"

“Ik moet zeggen dat het outsourcen van onze complete ICT omgeving een verademing is voor mij. Ik ben een mega stress factor kwijtgeraakt. Dat zorgenkindje dat heb ik gewoon niet meer.”

- Rob van den Boogaard (Directeur-eigenaar Autoradam)

Meer informatie WorkingOnline Pimoni


"Come to Pimoni"

Dit is Wat je Krijgt:

"No worries"

Alle ICT zorgen uit handen nemen is waar WorkingOnline Pimoni je mee helpt. Je krijgt een veilige, snelle online omgeving voor je hele bedrijf. Daarnaast treden wij op als ICT regisseur als je dat wilt en helpen wij met technische contacten met andere ICT leveranciers.

"Echt overal en altijd werken"

Je Windows desktop reist met je mee van kantoor naar huis en andersom. Veilig en vertrouwd. In tegenstelling tot Office 365 dat op cloud-opslag is gericht, draait bij WorkingOnline echt alles in de cloud. Dus ook als je op een pc of laptop geen Office hebt geïnstalleerd kun je er toch met WorkingOnline mee kunt werken.

"VoiceOnline telefonie"

Als je er behoefte aan hebt kun je ook van VoIP telefonie gebruik maken met onze VoiceOnline. Voordeel is de zuivere lijn zonder hikken of onderbrekingen. Net zoals met WorkingOnline betaal je een vast bedrag per maand per gebruiker. Ook kunnen de telefoontoestellen - net zoals bij de Pimoni's - gehuurd worden.

"Optimale bereikbaarheid ook in het weekend"

Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in het weekend. Geen zorgen dus voor thuiswerkers die zondag nog even snel iets af moeten ronden maar tegen een probleem aan lopen.


Ons aanbod

  • Geen zorgen, alle ICT zaken voor je geregeld
  • Bescherming tegen gijzelsoftware en andere internet-bedreigingen
  • Aantrekkelijk, compact design
  • Overal ECHT in de Cloud werken

Al deze voordelen en meer met de Pimoni en WorkingOnline:

vanaf   EUR 49,- p/m

14 dagen op proef en Geen Verplichtingen

Met Pimoni WorkingOnline zit je nergens aan vast. Wij willen dat je 100% tevreden bent. Als je na 14 dagen niet overtuigd bent van de voordelen dan stuur je de Pimoni op onze kosten weer terug of wij halen 'm voor je op.  Je betaalt sowieso geen kosten gedurende de proefperiode en deze eindigt automatisch.

"Ik wil dat je 100% tevreden bent. Als je na 14 dagen niet tevreden bent dan stuur je de Pimoni op onze kosten weer terug of wij halen 'm voor je op. Ook als je wel tevreden bent zit je nergens aan vast."

John Duynhouwer

Directeur

"

"Veilig en snel"

“Omdat we ernstige twijfels hadden over de beveiliging bij onze oude provider zijn we overgestapt naar de goed beveiligde WorkingOnline Hosted Desktop omgeving van iTRACTION. We zijn hier erg blij mee: WorkingOnline is veilig en snel. Hun service is super; we worden snel en goed geholpen. Prettig ook dat ze in het weekend bereikbaar zijn. En we zijn eindelijk verlost van die hoge rekeningen achteraf!”


Prinsze Notariaat  Maarten Prinsze

Meer informatie WorkingOnline Pimoni


iTRACTION BV
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Telefoon 036 5367 888